Uw noodsteun is de enige zekerheid die een oogpatiënt heeft

Met uw gift zorgt u voor goede voorlichting en beschermingsmaatregelen waardoor mensen zoals Prat weer een staaroperatie durven te ondergaan. Dankzij uw steun kunnen ze binnenkort weer aan het werk en hun familie helpen. Geef meer gezinnen deze unieke kans, met uw noodsteun! Dank u wel.

  • Met € 30 geeft u een oogpatiënt en arts de nodige bescherming. De beschermingsmaterialen zijn van levensbelang om veilig oogzorg te ontvangen.
  • Met € 35 maakt u een staaroperatie mogelijk. Daarmee geeft u een gezin uw dankbare steun in de rug om de crisis te overleven.

Noodzakelijke voorlichting

  • Met € 40 voor noodzakelijke voorlichting steunt u slechtziende mensen en geeft u ze vertrouwen door goede informatie van gezondheidsvrijwilligers
  • Met € 45 helpt u ons oogkampen uitvoeren. Hiermee brengt u oogzorg dicht bij de mensen in de buurt. Daarmee maakt u oogzorg toegankelijk, ook voor de allerarmsten!

Of kiest u voor alles-in-1? Dit is het mooiste dat u kunt betekenen voor de allerarmsten in Cambodja!

  • Met € 150 voor beschermingsmateriaal én een staaroperatie én goede voorlichting én de organisatie van een oogkamp bij de mensen in de buurt.

Laat families als die van Prat niet in de steek. Geef vandaag nog uw noodsteun voor oogzorg aan de armste families. De mensen hebben u nodig. U bent op dit moment hun enige zekerheid.

Dank u wel!